De showtuin van FBT is geopend

De showtuin van FBT is geopend

FBT Showtuin geopend voor bezoekers 🌷🌷🌷

Het is lente en dat betekent dat de Bollenstreek weer volop gekleurd is met prachtige lente- en voorjaarsbloemen. Helaas is het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven en alleen naar buiten te gaan voor een frisse neus, mits het niet te druk op straat is en een ieder zich aan de RIVM maatregelen houdt.

Maak een toertje door de Bollenstreek
Wilt u er eens even lekker uit, stap dan in de auto en maak een toertje door de Bollenstreek om toch van al het moois te genieten. De velden in de streek staan prachtig in bloei. Rijd ondertussen langs de FBT showtuin, want die is sinds een aantal weken geopend. In verband met uw gezondheid en die van anderen, vragen u wel 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

FBT Showtuin
Op de showtuin vindt u maar liefst 444 soorten tulpen, narcissen en hyacinten volop in bloei. U vindt in onze showtuin bekende soorten terug, maar er staan dit jaar ook weer diverse nieuwe soorten tussen. Bij de showtuin is een gids verkrijgbaar waarin alle soorten van dit jaar beschreven staan.

Komt u op bezoek, houdt u zich dan aan de RIVM richtlijnen
Het is absoluut de moeite waard om een bezoek te brengen aan de showtuin, zeker als u op de hoogte wilt blijven van het huidige assortiment. De showtuin is 7 dagen per week geopend van zonsopgang tot zonsondergang. Komt u naar de showtuin? Blijf dan op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en houdt u aan de door het RIVM gestelde richtlijnen.

Locatie FBT Showtuin
Veenenburgerlaan 73A in Hillegom bij Meko Hulsebosch

Geniet van de lente en blijf gezond!Hartelijke groet namens FBT,
Pim Hoekstra, Louis van Diest en Kevin van Haaster