Derde editie Holland Dahlia Event: 21-23 augustus

Derde editie Holland Dahlia Event: 21-23 augustus

Augustus is de maand van de dahlia’s! Een bloem die steeds meer aan populariteit wint. En terecht, want de dahlia is in al zijn soorten en kleuren een lust voor het oog! Niet voor niets vindt daarom van woensdag 21 augustus tot en met vrijdag 23 augustus alweer de derde editie van het Holland Dahlia Event plaats. Honderden verschillende soorten dahlia’s zijn van 21 t/m 23 augustus op 9 locaties tussen Leiden en Haarlem te bekijken. Ook de FBT Dahlia showtuin staat tijdens dit evenement in volle bloei. U bent van harte welkom!

FBT Dahlia showtuin

Het assortiment in de FBT showtuin is kleurrijk en divers. Meer dan 500 soorten dahlia’s zijn op ons veld aan de Veenenburgerlaan 73A in Hillegom (bij Meko Hulsenbosch) te bekijken. Met bekende soorten, maar ook 150 nieuwe zaailingen!

Kom op bezoek!

Exporteurs, bloemen- en knollenkwekers en handelaren zijn van harte welkom om ons dahlia assortiment te komen bezichtigen. Tijdens uw bezoek is er ook tijd om elkaar te ontmoeten. Wilt u met een van onze vertegenwoordigers Pim Hoekstra of Ton van Eijk onze showtuin bezichtigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Locatie FBT showtuin

U kunt de FBT showtuin vinden op de Veenenburgerlaan 73A in Hillegom bij Meko Hulsebosch.

FBT Dahlia-gids

Als naslagwerk en ondersteuning van uw bezoek op onze showtuin hebben we wederom een speciale dahlia gids ontwikkeld. Deze is verkrijgbaar bij onze showtuin, het VVV, diverse horecagelegenheden en natuurlijk kunt u deze opvragen bij FBT zelf.

Plantarium

Het Holland Dahlia Event loopt overigens tegelijkertijd met het Plantarium, de grootste boomkwekerijvakbeurs van Nederland. U kunt dus twee beurzen in één bezoek aan Nederland combineren.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het Holland Dahlia Event en de deelnemende partijen op www.hollanddahliaevent.nl.