FBT Showtuin geopend

FBT Showtuin geopend

Laat de lente maar kleuren!

Het is pas begin april en de Bollenstreek staat er al weer prachtig bij! Met rode tulpen, gele narcissen en paarse hyacinten. Toeristen kijken hun ogen uit en inwoners uit onze mooie streek pakken massaal de fiets voor een ritje langs de velden.

Sinds 1 april is de showtuin van FBT met prachtige voorjaarsbloeiers ook weer geopend voor publiek. Het is nu de beste tijd om een bezoekje te brengen aan de FBT showtuin. De 250 soorten tulpen en 180 soorten narcissen staan op dit moment bijna allemaal in bloei! De meeste soorten zijn al heel wat jaren te koop, maar er staan dit jaar ook weer diverse nieuwe soorten tussen.

Het is dus zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de showtuin, zeker als je op de hoogte wilt blijven van het huidige assortiment. De showtuin is 7 dagen per week geopend van zonsopgang tot zonsondergang. Wil je graag een bezoek plannen met een vertegenwoordiger van FBT? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Locatie FBT showtuin: Veenenburgerlaan 73A in Hillegom bij Meko Hulsebosch

Het is overigens de moeite waard om op de fiets te komen. De FBT showtuin is als bezoekadres opgenomen in twee prachtige fietsroutes door de Bollenstreek en rondom Keukenhof.