FBT Tuinbouw


Bemiddeling in bollen

FBT is inmiddels twaalf en een half jaar actief in de bloembollen bemiddeling sinds 2004. Het bemiddelingsbureau FBT is in 2004 opgericht door Pim Hoekstra en Ton van Eijk, Louis van Diest heeft zich een jaar later aangesloten bij ons. FBT heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in tulpen, narcissen, krokussen, dahlia’s, gladiolen, vaste planten en bijgoed. Met de komst van Peter Lindaard heeft FBT nu ook de kennis en handel van hyacinten in huis. Paul Koomen verzorgt de handel in vaste planten bij FBT en is vooral gespecialiseerd in pioenen.

In 2016 is FBT ook gestart met een Makelaardij, Dave Schreurs is de drijvende kracht van FBT Makelaardij, buiten het verhandelen en taxeren van agrarisch onroerend goed heeft Dave zich ook gespecialiseerd in de bemiddeling van landhuur. FBT Makelaardij organiseert ook online veilingen in samenwerking met BVA Auctions.

Door onze goed georganiseerde interne samenwerking hebben we onderscheidend vermogen in de markt. Het belang van de klant staat voorop we werken als 1 team met het gehele bedrijf zo kunnen we snel reageren op vraag en aanbod in de markt. Neem gerust contact met ons op, we doen graag zaken voor u.


Onderstaand het filmpje van onze showtuin:

Ons Team