Mechanisatie Tentoonstelling van 7 t/m 9 januari

Mechanisatie Tentoonstelling van 7 t/m 9 januari

Alles inéén voor vakgenoten bij de Mechanisatie Tentoonstelling

Voor veel mensen is het een dag kennis opdoen, relaties ontmoeten en proosten op het nieuwe jaar inéén. Het kan allemaal op de Mechanisatie Tentoonstelling Vijfhuizen die dit jaar voor de 70ste keer plaatsvindt bij Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Van 7 januari t/m 9 januari 2020 ontmoeten vakgenoten in de bollen-, bloemen- en vaste plantensector elkaar op deze beurs en natuurlijk is FBT Tuinbouw er ook weer bij! We gaan in gesprek met de organisatoren namens FBT Tuinbouw en FBT Makelaardij: Dave Schreurs en Peter Lindaard.

Grootste beurs in zijn soort

“De Mechanisatie Tentoonstelling is de grootste en meest interessante beurs in zijn soort”, vertelt Dave. “Je hebt natuurlijk de Midwinterflora, de Lentetuin Breezand en de vak tentoonstelling in Zwaagdijk, maar niks is zo compleet als deze beurs in Vijfhuizen. Vroeger kwam ik er al toen ik nog loonwerker was. Ieder jaar worden de nieuwigheden op mechanisatiegebied gepresenteerd. Dat zie je bijna nergens zo compleet gepresenteerd als op de Mechanisatie Tentoonstelling. “Ik kom hier ook al jaren”, vult Peter aan. “In mijn tijd als schuurbaas en bedrijfsleider bij diverse exporteurs was ik benieuwd naar de nieuwe technieken voor inpaklijnen en telmachines. En natuurlijk kwam ik er ook om collega’s de hand te schudden.”

Ontmoetingsplaats voor vakgenoten

Dat deze beurs dé ontmoetingsplaats bij uitstek is voor mensen uit het vak, is dan ook de reden dat FBT Tuinbouw weer aanwezig is als standhouder. ”Veel van onze klanten uit heel Nederland komen tijdens deze drie dagen naar de Mechanisatie Tentoonstelling”, vertelt Dave. “Voor ons een mooie gelegenheid om bij te praten met onze relaties, maar ook om nieuwe contacten te leggen. Vakgenoten, kwekers, exporteurs, loonwerkers, inkopers, toeleveranciers, installatietechnici, maar ook banken en hypotheekverstrekkers; het is een beurs waar alles en iedereen samenkomt. Voor ons, als professionele organisatie, is het daarom de ideale plek om te laten zien dat FBT een servicegerichte en betrouwbare partner is.”

Bloeiende stand van FBT Tuinbouw & Makelaardij

Op een oppervlakte van 10.000 m2 brengen de honderd standhouders een breed scala van producten en diensten voor het voetlicht. De stand van FBT Tuinbouw is te herkennen aan de mooie bloemen en planten die ingezonden zijn door diverse klanten. Bezoekers aan de stand van FBT Tuinbouw ontvangen bovendien een leuke attentie. De moeite waard om langs te komen dus!

Praktische informatie

De Mechanisatie Tentoonstelling is geopend op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 januari van 13.00 tot 21.30 uur. Het adres is: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1 in Vijfhuizen. Wij zijn te vinden in de eerste hal, bij de ingang rechts om de hoek. Toegangskaarten voor de Mechanisatie Tentoonstelling zijn bij ons op kantoor af te halen. Bent u bij de ingang en heeft u nog geen toegangskaarten? Belt u dan uw vertegenwoordiger van FBT, dan brengen wij u binnen enkele minuten uw toegangskaart.

Zien we u daar? Onder het genot van een drankje proosten wij graag met u op een mooi 2020!

Kijk voor meer informatie over de Mechanisatie Tentoonstelling op www.smtb.nl