AFGELAST: Kom naar de Mechanisatie Tentoonstelling

De Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen gaat niet door vanwege de onzekerheid rond corona. Dat maakte de organisatie vorige week donderdag bekend. De beurs zou van 11 tot en met 13 januari 2022 plaatsvinden. Hopelijk kunnen we u in 2023 weer in goede gezondheid ontmoeten op onze stand!

 

Voor veel mensen is het een dag kennis opdoen, relaties ontmoeten en proosten op het nieuwe jaar inéén. Het kan allemaal op de Mechanisatie Tentoonstelling bij Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.  Van 11 januari t/m 13 januari 2022 ontmoeten vakgenoten in de bollen-, bloemen- en vaste plantensector elkaar op deze beurs. Of de tentoonstelling door kan gaan is nog de grote vraag, maar als de maatregelen het toelaten dan zijn FBT Tuinbouw en FBT Makelaardij er ook weer bij met een mooie stand!

Komt u ook?
Mocht het doorgaan, dan nodigen wij hierbij alvast van harte uit om op een van deze dagen bij ons op de stand langs te komen voor een hapje en een drankje. Toegangskaarten zijn bij ons op kantoor af te halen. Hopelijk tot ziens!

Locatie Mechanisatie Tentoonstelling

Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen