We stemmen vraag af op aanbod en andersom

Voorop staat dat wij, in alles wat wij doen, gaan voor een eerlijke en juiste prijs waar iedereen wat aan heeft. Als we daar een goede wisselwerking in vinden, dan doen we het voor beide partijen goed.

Inkoop, verkoop en advisering

Wij zijn een bemiddelingsbureau in bloembollen, maar noemen het liever verkoop en inkoop van bollen en bloemen. Daarnaast hebben we ook een belangrijke adviserende rol. We zijn een sparringpartner voor zowel de kopende als de verkopende partij. 

Onze expertise

  • Daghandel
  • Voorinkoop van exporteurs
  • Voorverkoop van kwekers
  • Offreren van aanvragen
  • Financiële afhandeling tussen koper en verkoper

Werken met daglijsten

Het benaderen van kwekers en exporteurs hangt van de marktsituatie af. U weet als geen ander dat die kan fluctueren in onze branche. We stemmen de vraag af op het aanbod en andersom. En werken met daglijsten voor narcissen, tulpen, hyacinten, dahlia's en bijzondere bolgewassen, die we dagelijks versturen naar de koperskant.

Goede wisselwerking tussen vraag en aanbod

Voorop staat dat wij, in alles wat wij doen, gaan voor een eerlijke en juiste prijs waar iedereen wat aan heeft. Als we daar een goede wisselwerking in vinden, dan doen we het voor beide partijen goed. Met het team hebben we een gigantisch netwerk opgebouwd waarmee we elkaar versterken. In de traditionele bemiddeling is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen handel, maar u zult al snel merken dat wij het toch net even anders aanpakken dan anderen. Wij doen het met elkaar. Dat onderscheidt ons, dat past ons goed en daar zijn we ook heel trots op. 

meer informatie
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.