Persoonlijk, deskundig en betrouwbaar

Het aankopen, verhuren en verkopen van agrarisch vastgoed vraagt om veel van kennis van de markt en weten waar je het over hebt. Zoekt u een bemiddelaar in agrarische gronden en gebouwen? FBT Makelaardij helpt u graag verder. Vertrouwelijk en altijd met volle enthousiasme. 

FBT Makelaardij, agrarisch vastgoed en meer

Agrarische bedrijven zijn tekenend voor Nederland, is een specialistische niche markt. Het aankopen, verhuren en verkopen van een agrarisch bedrijf vraagt om gedegen kennis van de markt, veel ervaring, plezierig contact en misschien wel het allerbelangrijkste, vertrouwen.

Gediplomeerd agrarisch taxateur

Dave Schreurs is gediplomeerd agrarisch taxateur bij FBT Makelaardij. Korte lijnen, no-nonsens en eerlijke handel zijn eigenschappen die de werkwijze van onze makelaardij typeren. We helpen u op een prettige manier bij alle zaken omtrent uw agrarisch onroerend goed. Onze aandachtsgebieden zijn de Bollenstreek en de Kop van Noord-Holland. Maar ook buiten deze regio’s beschikken wij over veel agrarische kennis en ervaring.

Onze werkzaamheden

FBT Makelaardij neemt de volgende werkzaamheden voor u uit handen:

  • Aan- en verkoop van agrarisch grond en vastgoed. Kijk hier voor ons actuele aanbod.
  • Bemiddeling en taxaties van agrarisch grond en landelijk vastgoed, zoals complete bollenbedrijven en agrarische bedrijfswoningen.
  • Adviseren van telers over geschikt grond voor de teelt.
  • Uitzetten en beoordelen van bodemonderzoek, aan de hand van aaltjesmonsters.
  • Bemiddeling in wisselteelt en langdurige pacht.

Meer weten?

FBT Makelaardij staat u graag te woord en wordt gerund door Dave Schreurs, Louis van Diest en Pim Hoekstra. Wilt u meer informatie over onze makelaardij diensten? Neem dan telefonisch of via mail contact met Dave Schreurs op.

bekijk hier ons aanbod
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.