Gediplomeerd agrarisch makelaar

Met een diploma als agrarisch taxateur op zak, werd onder leiding van Dave in 2016 FBT Makelaardij opgericht. Dave is op zo veel plekken in Nederland geweest, dat hij precies weet waar goede percelen en onroerend goed te vinden zijn.

Dave Schreurs

E-mail: info@fbtmakelaardij.nl
Telefoonnummer/Whatsapp: 06 - 54 78 02 63

Dave Schreurs kent agrarisch Nederland op z'n duimpje. Met een eigen loonbedrijf in bloembollen leverde Dave jarenlang alles wat te maken had met het bollenvak, van kubkisten tot rooimachines. In 2015 besloot Dave een switch te maken naar de agrarische makelaardij. Met een diploma als agrarisch taxateur op zak, werd onder leiding van Dave in 2016 FBT Makelaardij opgericht.

'De kernactiviteit van FBT Makelaardij is verhuur van agrarisch grond. Wij ontzorgen de verpachter door een geschikte partij te vinden die wisselteelt wil doen, met de incasso van de pachtgelden en de afrekening hiervan. Daarbij adivseer ik telers ook of grond geschikt is voor de teelt door middel van bodemonderzoek. Ik ben voornamelijk actief in de Bollenstreek en in de Kop van Noord-Holland voor contractteelt en ondersteun van planten tot oogsten. FBT Makelaardij is een kleinschalige makelaardij in Hillegom. Ik ben flexibel, makkelijk aanspreekbaak, sta dichtbij het land en ga graag samen op zoek naar oplossingen voor uw vraag.' 

Wilt u in contact met Dave? Mail, bel of stuur een Whatsapp. 

Neem contact op met Dave
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.