Janneke de Kooker

E-mail: jdkooker@fbtuinbouw.nl
Telefoonnummer: 0252 - 629 806

Het verwerken van koopbriefjes, facturatie, uitbetalingen, incasso’s, klantcontact… Het zijn de dagelijkse werkzaamheden van de ‘dames van de administratie’ van FBT. Janneke en Patricia zijn sinds dag één (sinds 2004) de vaste en onmisbare kern van het team van FBT. Zij weten als geen ander hoe zij alle werkzaamheden moeten regelen en streven altijd naar 100% tevredenheid van de klant.

Elke dag is anders

“Het werk is heel gevarieerd en daardoor is het nooit saai”, vertelt Janneke. “We werken bij FBT in een klein, gemoedelijk team. Omdat de meesten hier al langere tijd werken, voelt het ook als familie. Iedereen heeft hart voor de zaak en voor de klant, maar ook voor elkaar. Wij krijgen veel vrijheid. De mannen van beneden vertrouwen ons blind. Dat is prettig, want een dag valt bij ons ook niet te plannen. Dat vertrouwen is voor ons al een grote blijk van waardering.”

Digitaal verwerken met EDI

In ons vak proberen we steeds meer te digitaliseren. Een aantal jaar geleden zijn we gaan administreren via EDI. Maar in de bollenbranche gaat er ook best nog wat ouderwets via de post. Met name de wat oudere bollenboeren zijn nog niet zo digitaal, maar gelukkig bestaat de brievenbuspost nog voor deze doelgroep.

Voor vragen over uw administratie neemt u per mail of telefonisch contact op met Janneke of Patricia.

Neem contact op met Janneke
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.