Nauwe contacten met kwekers zijn waardevol

Met een schat aan kennis over de hyacinten markt, sloot Peter in 2003 aan bij het team van FBT. Een mensen-mens die door heel Nederland rijdt voor een bezoek bij de kwekers zelf. 

Peter Lindaard

E-mail: plindaard@fbtuinbouw.nl
Telefoonnummer/Whatsapp: 06 - 23 02 76 26 

Met 30 jaar werkzame jaren bij diverse exportbedrijven, veel affiniteit met bollen en een schat aan kennis over de hyacinten markt, had Peter een stevig fundament om een sprong in het diepe te maken. Een nieuwe stap als zelfstandig vertegenwoordiger volgde. Sinds 2003 is Peter een waardevolle kracht bij FBT met als specialisatie hyacinten. 

'Ik ben veel op de weg om kwekers te bezoeken. Spontaan of op afspraak. Door het contact met je klant warm te houden, zorg je voor een goede band, een bepaalde gunfactor en dus ook goede handel. Het leuke aan mijn vak is het op zoek gaan naar de juiste bollen voor de juiste koper. En dan is klantcontact, waarbij je met je eigen ogen en oren kan zien en horen wat er speelt en leeft, heel belangrijk. Daarbij ben ik echt een mensen-mens. Een goede deal waarbij verkoper en koper zich allebei goed voelen, is voor mij belangrijker dan het koopbriefje zelf. 

Daarnaast ben ik actief betrokken bij de corso en heb ik me voor het project Enjoy the Flowers, een initiatief van de KAVB en Greenport Bollenstreek, ingezet om toeristen in wat betere banen te leiden bij het bezoeken van de bollenvelden. Het gezellige combineer ik het met nuttige, want daarmee heb ik ook weer extra kwekerscontact.' 

Wilt u met Peter Lindaard in contact komen? Bel, app of mail!

Neem contact op met Peter
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.