Relaties intensiveren en spreiding richting bloemensector

Met Kevin van Haaster aan boord als nieuw directielid en commissionair sinds 2019, is FBT Tuinbouw een jonge kracht met veel kennis van zaken, nieuwe inzichten en enthousiasme rijker. Voor specifieke vragen over dahlia's, maar ook andere soorten neemt u contact op met Kevin.

Kevin van Haaster

Email: kvhaaster@fbtuinbouw.nl 
Telefoonnummer/Whatsapp: 06 - 51 52 55 08

Met Kevin van Haaster aan boord als nieuw directielid en commissionair sinds 2019, is FBT Tuinbouw een jonge kracht met veel kennis van zaken, nieuwe inzichten en enthousiasme rijker. Affiniteit met bloemen en bollen, zit in de genen van Kevin, die opgegroeid is in de bollenwereld en al ruime ervaring heeft opgedaan aan de retailkant.

‘Bestaande klanten centraal zetten en relaties intensiveren, is een belangrijk speerpunt waar FBT zich in onderscheidt. Dat houdt in dat we naast aankoop en verkoop ook een belangrijke adviserende rol hebben. In klip en klare taal, we zijn niet een bemiddelingsbureau die met de botte bijl inkoopt, maar geven juist advies waar je goed aan doet, zowel aan de koper als verkoper. Sinds mijn komst richt ik me naast inkoop en verkoop van bollen, ook op bloemen. Mijn bemiddelingsactiviteiten richten nu al voor 50% op bloemen. Daarnaast houd ik me bezig met intern projectmanagement binnen FBT. Die diversiteit maakt deze baan heel interessant. Daarbij past het DNA van het bedrijf, het gemoedelijke en het gezamenlijke, me als een jas. Hier voel ik me thuis.’

Kevin doet allround inkoop en verkoop van bollen en bloemen. Voor specifieke vragen over dahlia’s kunt u bij Kevin terecht.

Neem contact op met Kevin
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.