Heeft u vragen over leveringen, facturatie of EDI? Dan is de kans groot dat u Patricia aan de telefoon krijgt. Vanaf het eerste uur van FBT is zij samen met Janneke verantwoordelijk voor de administratie van FBT.

Patricia van den Berg

E-mail: info@fbtuinbouw.nl
Telefoonnummer: 0252 - 629800

Belt u naar het algemene nummer, dan is de kans groot dat u Patricia aan de telefoon krijgt. Vanaf het eerste uur is zij samen met Janneke verantwoordelijk voor de adminstratie van FBT. Zij weten als geen ander hoe zij alle administatieve werkzaamheden moeten regelen en streven altijd naar 100% tevredenheid van de klant. 

Persoonlijk contact

“Ik ben echt een mensen-mens, positief ingesteld en best een vrolijk type. Ik denk in oplossingen en daarom vind ik persoonlijk contact met de klant ook echt een plezierig onderdeel van mijn werk. Kwekers of exporteurs bellen met vragen over leveringen, facturaties, incasso of over EDI, het softwaresysteem waar we mee werken. Het geeft een goed gevoel als het lukt om ze te helpen en tevreden te stellen. Mijn hele carrière werk ik al in de bollensector. Honkvast kun je gerust zeggen en het voelt voor mij na zoveel dienstjaren gewoon heel vertrouwd. FBT is een klein, gemoedelijk bedrijf. Ons kent ons, en we zijn echt één club. Maar dat betekent niet dat het saai is. Met zoveel afwisseling in werkzaamheden en periodes, is geen dag hetzelfde!

Vragen over uw administratie?

Voor vragen over uw administratie neemt u per mail of telefonisch contact op met Patricia of Janneke.

Neem contact op met Patricia
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.