Te huur bedrijfspand van totaal 66 m2 op gewilde locatie

In opdracht van de eigenaar biedt FBT Makelaardij u geheel vrijblijvend een bedrijfspand te huur aan ter grootte van 66 m2. Het bedrijfspand is gelegen aan de buitenkant op het bedrijventerrein Meer en Duin te Lisse.

Te huur: Bedrijfspand op bedrijventerrein Meer en Duin te Lisse

Op een gewilde en unieke locatie aan de buitenzijde van het bedrijventerrein Meer en Duin in Lisse bieden wij een bedrijfspand te huur aan met prachtig uitzicht op de Ringvaart en de Haarlemmermeer polder. Het bedrijfspand bestaat uit twee etages van ca. 33 m2 gebruiksoppervlakte per etage (totaal ca. 66 m2). Het pand heeft de beschikking over alle NUTS voorzieningen, en is voorzien van een toilet en een kleine keuken. Het bedrijfspand beschikt over één eigen parkeerplaats. Door de ruime bestemmingsmogelijkheden ter plaatse is dit bedrijfspand ideaal geschikt voor een kantoor, showroom of als werkplaats.

Ligging

Het kantoorpand is ideaal geleden op het goed bereikbare bedrijventerrein Meer en Duin nabij de N208 die aansluit op de N207 met een direct verbinding naar de A4 en A44. Het bedrijfspand ligt rustig gelegen aan de buitenkant van het bedrijventerrein met prachtig utizicht op de Ringvaart en Haarlemmermeer polder.

In overleg beschikbaar

Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg en is op korte termijn mogelijk. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over dit kantoor/ bedrijfspand/ werkplaats op met Pim Hoekstra, FBT Tuinbouw.

neem contact op
Meer weten over verkoop, verhuur of taxatie van agrarisch vastgoed?

Neem contact op met Dave Schreurs van FBT Makelaardij