Te huur kantoorruimte; totaal 75 m2 VVO in landelijke omgeving

In opdracht van de eigenaar biedt FBT Makelaardij u geheel vrijblijvend kantoorruimte te huur aan ter grootte van 75 m2. De gelijkvloerse kantoorruimte is gelegen in het buitengebied van Voorhout met ruime parkeergelegenheid.

Te huur: kantoorruimte in Voorhout

Op een buitengewone en landelijke plek is deze kantoorruimte voor huur beschikbaar. Het gelijkvloerse kantoorpand bestaat uit twee kantoren van ca. 22 tot 27 m2 gebruiksoppervlakte per ruimte (totaal ca. 50 m2) met een ruime berging. Het pand heeft de beschikking over alle NUTS voorzieningen en internet. De ruimten zijn voorzien van vloerverwarming en er is beschikking over een toilet en er is eventueel gebruik te maken van een ruime kantine met kleine keuken. Het huurobject beschikt over drie tot zes eigen parkeerplaatsen. Er is kantoormeubilair aanwezig, in overleg te gebruiken. In overleg is er ook de mogelijkheid om extra opslagruimte bij te huren.

Prijsindicatie voor huur: € 825,- per maand

Ligging

De kantooruimte is gelegen in het buitengebied van de gemeente Teylingen tussen de dorpen Voorhout en Lisse nabij de N208 die aansluit op de N207 met een direct verbinding naar de A4 en A44 en de N206 richting Katwijk.

In overleg beschikbaar

Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg en is op korte termijn mogelijk. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deze kantoorruimte contact op met Dave Schreurs, FBT Makelaardij.

Meer weten over verkoop, verhuur of taxatie van agrarisch vastgoed?

Neem contact op met Dave Schreurs van FBT Makelaardij