Bezoek de nieuwe dahlia showtuin van FBT!

Midden tussen de bollenvelden in Hillegom vindt u The Tulip Barn. Op deze prachtige locatie kunt u dit najaar onze prachtige dahlia showtuin vinden. De showtuin is voorzien van meer dan 400 soorten dahlia's, zo'n 16.000 stekken en prachtige nieuwelingen van Jan van Ruiten en en Chris Molenaar.

Unieke locatie bij The Tulip Barn

De locatie is uniek te noemen! The Tulip Barn heeft afgelopen voorjaar haar deuren geopend voor publiek. Naast de showtuin waar in het voorjaar tulpen staan en dit najaar dahlia's, heeft The Tulip Barn namelijk een authentieke plantenkas omgebouwd tot gezellige horecagelegenheid. Heerlijk voor een kopje koffie of thee met wat lekkers wanneer u de tuin komt bezoeken.

Bezoekers mogen vrij het veld oplopen om mooie dahlia foto's en selfies te maken. Er staan leuke items zoals felroze en gele fietsen en gezellige zitjes waarmee het publiek op de foto kan. Jong, oud, gezinnen, vriendinnen, maar ook mensen uit de bollensector zijn van harte welkom!

Contact met FBT

Wilt u de showtuin bezoeken met één van onze vertegenwoordigers? Of heeft u vragen naar aanleiding van uw bezoek aan de showtuin? Neem dan contact met ons op.

Openingstijden

De FBT dahlia showtuin is iedere dag te bezoeken en is vrij toegankelijk.

The Tulip Barn is vanaf 27 augustus tot medio oktober iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Locatie FBT dahlia showtuin

The Tulip Barn

3e Loosterweg 130

in Hillegom