Oranje boven!

Dave Schreurs blogt over de agrarische makelaardij.

Om de zomervakantie goed af te sluiten en de laatste vier maanden van dit jaar goed te beginnen, een positief stukje van mijn kant.

Allereerst het positieve bericht dat de economie van Nederland in het tweede kwartaal van 2021 met 3,1% gestegen is t.o.v. een kwartaal eerder. Hiermee behoort Nederland tot één van de sterkste stijgers van Europa! Voor de (nabije) toekomst zien de economische groeicijfers er overigens ook prima uit. Korter bij huis komen we over het algemeen in de bloemen- en bollensector ook in de groene en hier en daar zelfs ook gouden cijfers. En dit ziet er voorlopig ook nog goed uit!

Het begin van de sportieve zomer slaan we voor het gemak maar even over. Maar de Olympische Spelen, waar iedereen wel een favoriete sport voorbij heeft zien komen, was voor Nederland natuurlijk geweldig. Als je als klein landje zoveel medailles wint en uiteindelijk op plek 7 op de medaillelijst eindigt, dan is dat natuurlijk zeer knap. Hoger eindigen als Duitsland en bijvoorbeeld Frankrijk voelt altijd lekker!

Genoeg positieve atmosfeer lijkt mij om er weer lekker tegenaan te gaan en er met zijn allen nog een mooi jaar van te maken!

Succes,

Dave Schreurs, agrarisch makelaar/taxateur