FBT Dahlia Showtuin heeft een nieuwe locatie

We zijn verheugd om u te informeren dat het dahlia seizoen weer van start is gegaan en de deuren van de Dahlia Showtuin van FBT Tuinbouw zijn geopend. Dit keer op een gloednieuwe locatie!

U vindt ons nu aan de Zilkerbinnenweg 88 in De Zilk, achter de schuur van Jan de Groot.

Hier presenteren we met trots een uitgebreide collectie van maar liefst 400 verschillende soorten dahlia's, waarvan 200 exclusieve soorten te koop zijn bij FBT Tuinbouw en nog eens 200 soorten van gerenommeerde kwekerijen.

We nodigen u uit om onze showtuin te bezoeken en de variëteit aan dahlia's te ontdekken die we te bieden hebben. Als kweker of handelaar kunt u hier waardevolle inspiratie opdoen en wellicht nieuwe toevoegingen aan uw assortiment vinden.

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie of inkoop van de dahlia's, aarzel dan niet om contact op te nemen met Kevin van Haaster. Hij staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie en u de mogelijkheid te bieden om uw bloembollenhandel te verrijken met onze prachtige collectie dahlia's. Tot snel bij FBT Tuinbouw's Dahlia Showtuin!

 

Bezoek nu de FBT Dahlia Showtuin

Zilkerbinnenweg 88 in De Zilk

Achter de schuur van Jan de Groot

Neem contact op met Kevin van Haaster