Kwaliteit van de narcis staat hoog in het vaandel

Een kwalitatief goede narcis kan overal groeien. FBT Tuinbouw heeft een enorm groot netwerk aan narcissen telers en geïnteresseerde exporteurs die kwaliteit van de bol hoog in het vaandel hebben staan.

Narcissen

Narcissen worden in Nederland op grote schaal geteeld, voornamelijk voor de productie in Nederland die vervolgens wereldwijd worden verhandeld. Afhankelijk van het klimaat bloeien narcissen van december tot eind maart. De narcissenfamilie kent vele soorten. De bekendste soort is de trompetnarcis met één bloem per steel. Maar je hebt ook narcissen met twee bloemen tot wel twintig bloemen per steel. Alle soorten komen voor in uiteenlopende kleurcombinaties, van prachtige gele en citroenkleurige varianten met een oranje kroon tot spierwitte soorten.

Een kwalitatief goede narcis kan overal groeien. FBT Tuinbouw heeft een enorm groot netwerk aan narcissen telers en exporteurs die beiden de kwaliteit van de bol hoog in het vaandel hebben staan. Sinds de oprichting van FBT weten wij vraag en aanbod van narcissen optimaal bij elkaar te brengen. Geen vraag is ons teveel. We handelen snel en proactief en gaan voor het beste resultaat, voor beide partijen.

Wilt u in contact komen met ons en heeft u specifieke vragen over narcissen? Neem dan contact op met Pim Hoekstra.

neem contact op met Pim
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.