De gladiool bloeit in een ongekend aantal kleuren

Gladiolen zijn een van de mooiste zomerbloeiende knolgewassen. FBT Tuinbouw werkt samen met professionele kwekers van gladiolen, die weten aan welke strenge eisen het uitgangsmateriaal moet voldoen. En weet vraag en aanbod uitstekend met elkaar te vinden. Neem voor meer informatie contact op met Louis van Diest.

Gladiolen

Gladiolen zijn een van de mooiste zomerbloeiende knolgewassen. Van nature komt de gladiool voor in Zuid-Europa, Azië, West en Zuid-Afrika en heeft een familie van zo’n 300 soorten. Maar ook in Nederland zijn we goed in het telen van de gladiolen knollen.

De gladiool bloeit in een ongekend aantal kleuren met klokvormige, smalle of brede bloemen en in hoogtes van 20-30cm tot 200 cm, en heeft zowel geurende als niet geurende soorten. De bloemen bloeien aan weerszijden van de stengel. De bladeren worden ook wel zwaardachtig genoemd.

FBT Tuinbouw werkt samen met professionele kwekers van gladiolen, die weten aan welke strenge eisen het uitgangsmateriaal moet voldoen. Het leveren van gezonde en sterke knollen, tegen een eerlijke prijs staat bij ons voorop. Meer weten over de inkoop en verkoop van gladiolen, neem dan contact op met Louis van Diest.

Neem contact op met Louis van Diest
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.