Vaste planten

Vaste planten zijn veelzijdige planten. Met veel variatie in kleuren, vormen en verschillende eigenschappen. Denk aan hosta's, hemerocallissen, astilbes en pioenen. Paul Koomen helpt u graag bij de inkoop en verkoop van vaste planten.

Vaste planten zijn veelzijdige planten

Vaste planten zijn veelzijdige planten. Met veel variatie in kleuren, vormen en verschillende eigenschappen. Denk aan hosta's, hemerocallissen, astilbes en pioenen. De meeste vaste planten sterven rond na de eerste nachtvorst af, overwinteren ondergronds en komen ieder jaar weer terug met nieuwe stengels, grotere bladeren, bloemen en zaden.

Met veel kennis van zaken en soorten weten wij de kweker en de handel van vaste planten goed met elkaar te verbinden. Paul Koomen, onze roestvaste bemiddelaar in vaste planten, kent de markt op zijn duimpje en weet als geen ander waar hij moet zijn voor nieuwigheden en bestaande soorten onder de vaste planten.

Voor zowel inkoop en verkoop van vaste planten die gezond en winterhard zijn, stevig staan en een grote sierwaarde hebben, kunt u bij Paul Koomen van FBT Tuinbouw terecht.

neem contact op met Paul Koomen
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.