Dahlia's zijn helemaal terug van weggeweest

De dahlia is een populaire bloem aan het worden die zowel als bloem als op pot verkocht wordt. Kwekers en exporteurs kunnen bij ons terecht voor persoonlijke inkoop en verkoop van dahlia's. Wij helpen u graag!

De dahlia, een prachtige zomerbloeier

Dahlia’s zijn knolgewassen en zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. De dahlia’s worden geplant in mei na de laatste koude dagen en bloeien rijkelijk in de zomer tot aan de herfst. Zodra de eerste koude nacht zich aandient, worden de dahlia’s opgerooid om vorstvrij te overwinteren.

De dahlia is een populaire bloem aan het worden die als bloem en op pot verkocht wordt. Vandaag de dag wordt goed gelet op zowel de kwaliteit van de knol, als de grootte van de bloem, het blad en de stevigheid van de plant.

FBT Tuinbouw is gespecialiseerd in inkoop en verkoop van dahliaknollen en dahlia stekken. Niet voor niks hebben we daarom ook een eigen showtuin waarop jaarlijks meer dan 500 verschillende dahlia’s te vinden zijn. Onze exclusieve dahlia veredelaar Jan van Ruiten levert altijd een grote bijdrage aan deze kleurenpracht. De kanshebbende nieuwe zaailingen, worden na het stekken, geplant op de FBT Showtuin en natuurlijk tentoongesteld tijdens het Holland Dahlia Event.

Wij verstrekken dagelijks aanbod tijdens de dahlia seizoenen, of gaan op zoek bij opdracht. Bel, app of mail voor advies of meer informatie over persoonlijke inkoop en verkoop van dahlia's met Kevin van Haaster of met één van onze andere commissionairs. 

neem contact op met kevin van haaster
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon, whatsapp of via ons contactformulier.